Blog

Vendy pomáhá nemocným a opuštěným dětem v Brně

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

Příběh malého bojovníka Jáchyma, na jehož základě vznikl projekt pomoci onkologické klinice v Brně, již z mého vyprávění znáte. Opravdu pevně věřím, že i když je člověk teprve na začátku své podnikatelské cesty, už by měl pomáhat a snažit se do společnosti něco vracet. A právě dětská bezelstnost, odvaha a síla mě přesvědčily, že u toho chci být a pomoct, jak to jen půjde! Protože vím, že být nemocný je nejen trápení, ale hlavně velká nuda – prostě čas neutíká, tak jsem koupila 10 výtvarných kufříků plných praktických věcí pro malování a tvoření a k tomu spoustu lepících tyčinek.

Spolu s Mončou Růžičkovou z portálu Pažitka.cz a Ivankou Tremlovou z projektu Česko vaří dětem, jsem i já součástí realizačního týmu, který chce pomocí osvěty, komunikace a osobního oslovování firem a soukromých osob podpořit Kliniku dětské onkologie v Brně, a také děti z FOD Klokánek BRNO.

Dnes jsem spolu s mými malými dětmi Vendulkou a Petříkem vybrala hračky, které věnujeme právě do Klokánku. Mým dětem jsem vysvětlila, že jsou i jiné děti, které hračky nemají, nebo jsou moc nemocné, takže jim je smutno a potřebují od nás pomoc, a tak jim tím uděláme velikánkou radost. Nevěřili byste, jak honem nosili do bedýnky hračky! Jsem na ně moc pyšná, protože mají srdíčko na pravém místě!

Zítra pojedu za Ivankou a hezky jí poprosím, aby do auta přibalila i všechny dárečky od nás a vzala je v úterý 15. 12. 2015 sebou nejen na předvánoční koncert pro děti z onkologie ve FN v Brně, ale aby se cestou zastavila i v Klokánku.

Pokud jste se, tak jako já, rozhodli, že chcete pomáhat něčemu, co je důležité a co má smysl, prosím, kontaktujte mě, nebo Ivanku Tremlovou, nebo hlavní koordinátorku Moniku Růžičkovou z Pazitka.cz, http://www.pazitka.cz/kontakty/

Držím palce všem, kteří nyní musí řešit něco podobného! Bojujte, vydržte, uzdravte se!
https://www.facebook.com/varimesvendy

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková