Vendy tipy

Přesolená polévka či omáčka

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 
Každému z nás se určitě již stalo, že nám při dochucování pokrmu tzv. ujela ruka. Pokud chcete snížit slanost jídla, stačí jen vhodit oloupaný a na velké kusy rozkrájený brambor. Ten do sebe nasaje sůl a my máme pokrm bez přesolené příchutě. Brambor nezapomeňte v jídle chvíli povařit.

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková