Vendy tipy

Méně tučné fritování či smažení

Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 
Když smažíte ve fritéze hranolky, zeleninu, sýr či koblížky, přidejte do tuku před zahřátím lžičku octa. Tím do sebe fritovaná potravina nevsákne tolik tuku. Po fritování je také dobré osmažené pokrmy vyložit na papírový ubrousek či papírovou utěrku, zbylý tuk se do papíru vsákne a jídlo je méně mastné.

Kontakty

NAKLADATEL KUCHAŘKY

VENDY PRODUCTION s.r.o.
Za Rybníčkem 481, Strančice, 251 63
IČ: 04971647
DIČ: CZ04971647

 

Bankovní spojení: 4222987339/0800 Česká spořitelna

KUCHAŘKA, AUTORKA KNIHY A BLOGU

Vendula Špetlíková